Sonntag, 13. Mai 2012

"Nyitsz egy blogot és írsz"

Azt mondták bármit írhatok. Már most vicces visszaolvasni azt a kemény három posztot ami sikerült megalkotnom. Úgy érzem nagyon sok minden megváltozott.

Vége a sulinak. Már csak egy államvizsga van amin igazából nem is tudom, hogy hogy lehet átmenni, úgy tűnik kb, csak szerencsével. Érdekes lesz de most már befejezzük valahogy ez nem vitás. Annyira jó lenne végezni és végre keresni, dolgozni, új életet kezdeni (nem itthon). Persze midnenki azt modnja, majd máshogy fogom gondolni, de így előtte azt hiszem ez a normális.

Többek között szingli is lettem (kezdjünk új életet). Fura régen volt ilyen, azt sem tudom mit kéne csinálni. Aktív párkeresés sosem ment, valahol korábban elekadt a szocializációs fejlődésem, most meg kicsit macerás bepótolni. Mindegy "lightning can strike" alapon dolgozom. Aztán majd lesz "sing with rapture and dance like a dervish".

Addig pedig maradnak a barátok akikből nem volt sok eddig sem és el is hanyagoltam őket kicsit az utóbbi időben. Ugyanakkor meglepően rendesek és sok igazi barát, és mintha mi sem történt volna úgy viselkedtek. Note to self. Azért úgy érzem be kell szereznem még pár újat, hogy kevesebb foreveralone este legyen.

Végső tanulsága a napnak, hogy nem iszom többet, kellenek absztinens napok (avagy már alkoholizmusba csapok át) , és valószínűleg holnapi tanulság lesz, hogy spiccesen nem postolunk.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen